LUE TÄMÄ ENNEN REKISTERÖITYMISTÄ!

Aloittaja Petra Laurinen, sunnuntai 25.08.2013 20:08

« edellinen - seuraava »

Petra Laurinen

Tervetuloa Rovaniemen Käyttökoirat ry:n jäsenten keskustelufoorumille!

Rekisteröidy foorumille sivun yläosassa olevan Rekisteröidy-linkin kautta. Valitse käyttäjätunnukseksesi oma nimesi, muodossa Etunimi Sukunimi. Tämä on edellytys tunnuksen aktivoimiselle! Eli jos yhdistyksen jäsenrekisteriin ilmoittama nimesi on Matti Meikeläinen, tulee myös foorumin käyttäjätunnuksen olla Matti Meikeläinen.

Jos rekisteröimääsi käyttäjätunnusta ei siis olla aktivoitu viimeistään parin päivän kuluessa, tarkasta nämä kaksi asiaa:

- Laitoitko tunnukseksi oman, oikean nimesi - muodossa Etunimi Sukunimi? Jos et, yritä rekisteröityä uudelleen, tällä kertaa oikealla nimelläsi.
- Oletko yhdistyksen jäsen? Jos et, liity ensin kerhoon. :) Foorumi on yhdistyksen jäsenetu, joskin Tiedotuksia-palsta on kaikkien halukkaiden luettavissa. Hallitus hyväksyy jäsenanomukset, joten jäsenyytesi yhdistyksessä ja foorumin käyttöoikeus tulevat voimaan seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen. Tähän voi siis mennä jonkin aikaa.

Käyttäjätunnuksen aktivoinnista tulee ilmoitus sähköpostiisi. Tämän ilmoituksen saatuasi voit kirjautua keskustelufoorumiin sisään ja aloittaa lukemisen ja kirjoittelun.